17 aprilie 2013

Pariurile online , seamana cu meseria lui Piturca ,dar nu rasare!


By on 4/17/2013 06:07:00 p.m.

Mai mult ca in orice sezon pana acum , fotbalul romanesc si in special Liga I , simte febra pariurilor online la o cota alarmanta. Se fac scenarii , orice cartonas (galben sau rosu) primit sau gol dat pe nesimtite  este contestat si analizat cum niciodata nu s-a intamplat in Romania. Dubiile si incertitudinile sunt la cote maxime de fiecare data cand se intampla sa avem parte de o partida mai "spectaculoasa"! "S-a pariat in singapore" se aude vocea unui crainic tv mai sugubet!

Ajungem sa credem ca orice partida mediocra este sub lupa mafiei. In fond , pariurile online , sunt sau pot fi catalogate si ca un hobby sau chiar job pentru anumiti oameni. Vasile de la blocul de vis a vis nu are ponturi , se bazeaza pe noroc,hazard poate si pricepere. Se pariaza orice , online poti paria cartonasul rosu primit de jucatorul Severinului (nu sunt ironic) . Da, e vorba si de analiza , de pricepere,spirit critic,fler ,intuitie,statistica. Desigur ,sunt momente cand oricat de inspirat ai fi,"actorii principali" , iti pot face o surpriza neplacuta.

Site de prezentare al agentiilor de pariuri online
Te-ai decis sa pariezi? Vezi un top al agentiilor de pariuri pe agentiidepariuri.ro dand click pe imaginea de mai sus.
Fata de poker si "gambling" in fotbal te poti baza pe ceva palpabil , e mult mai repede sa iti iasa un bilet la un Gaz Metan - Astra decat sa ai succes garantat la sportul practicat de selectionerul Piturca.
Tentatia castigului e mare si pana la urma macar traiesti si la alta intensitate un meci fara miza practic se transforma in unul cu miza pentru tine ,iar cand mai pariezi si online pe un anume eveniment si acela se desfasoara sub privirea ta , satisfactia devine enorma.


In intreaga viata , nu am castigat nimic fara munca, iar de gasit, am gasit aproximativ 80 de lei pe strada (probabil cazuti din buzunarele cuiva). De pariat nu am pariat, desi am simt la fotbal ,nu ma arunc la pronosticuri , am ghicit un meci Ceahlaul - Astra,intuind ca e blat si se termina cu victoria Ceahlaului , Astra fiind mare,  mare favorita! Mi-a parut rau in final ca nu am pariat caci 3-2 pentru Ceahlaul a fost scorul final , dar si acum sunt sigur ca daca as fi pariat pe victoria Ceahlaului , sigur soarta facea cumva si schimba cursul istoriei doar ca eu sa nu ma bucur de un eventual castig :))!

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com