23 februarie 2014

18+ | Dinamo 1-2 Viitorul ! Dinamo s-a facut de Cioinac!Pacalicii Negoita,Lache si Bobar se tin de arogante cu rivalii in timp ce echipa joaca precum Mr Bean in papainoage!


By on 2/23/2014 06:27:00 p.m.

Cu gandul la meciul cu Steaua din 1 martie, si interesati mai mult de soarta lui Reghecampf si a rivalilor dintre cimitire , Dinamo s-a facut de ras duminica la amiaza in meciul cu Viitorul Slujitorul.Dinamovistii au pierdut lamentabil partida , mortul in cosciug fiind bagat chiar de un neica nimeni adus din Liga a 3 a de Nea Costica Securache , marele Cioinac , un autogol de doi lei!

Păi băi Anghelache , cu Cioinac te intăreşti de Cioinac joci.Pleacă in Rusia nu-ţi vom simţii lipsa , sa te inmormântezi langa Lenin la Moscova , torţionarule.

Data viitoare vrem sa va vedem la lucru oligofrenilor!

Băi Bobare ,băi libidinosule,prostoboule , Borcea părea academician in antiteză cu tine.Iţi curge salivă din gură , ai o faţă ca de pulă , locul tau nu este aici , marşi la tară băi limbrici!


Lui Cristi Bobar nici nu i-au dat flocii la pulă şi se ţine deja de aroganţe.Negoiţă a investit in Dinamo câţi bani a oferit Copos cadou oamenilor nevoiasi dar vorbeşte deja ca un miliardar care a pierdut câteva sute de milioane dupa ultimul bilanţ.Unchiul sau , şcolit la Moscova , bunicul securist Anghelache ,ţine discursuri demne de plenara PCR iar si mai trist este faptul că pe banca tehnică se află de asemenea un Benny Hill cu discurs de Elena Ceausescu stănd pe colacul veceului neşters de pişat!

Băi Stoicane , să-ţi fie de râs optul intors copiat de la Bacalaureat  , trebuie să fie foarte relaxant pentru jucători să te vadă vorbind in vestiar si dând sfaturi motivaţionale.Te exprimi ca Anghelache in vremea holerei.Mai mult de Punguţa cu Doi Bani si Micul Muc sigur nu ai lecturat , mai rau e ca nici fotbalul nu pare a fi hobby-ul tau.

Negoiţă sclavule ,jegule şi spelbule,bagă bani jigodie , cu transferuri ca Cioinac ,mai vezi pula campionat.Europa League e un vis ca frumosul pentru Lis!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com