23 august 2013

Astra,Petrolul si Pandurii calcate in picioare in Europa League! Mitica Dragomir da vina pe economie si criza globala!


By on 8/23/2013 12:09:00 p.m.

Laudate si ridicate in slavi in campionatul intern Astra,Petrolul si Pandurii s-au facut de ras in Play-Off-ul Europa League! Dupa ce sortii nu le-au mai oferit ciprioti,islandezi si sloveni precum in tururile trecute , echipele care au terminat pe podiumul Ligii I ,respectiv castigatoarea Cupei Romaniei ,Petrolul ,au dat de greu si s-au facut de ras in fata unor adversari nu titrati dar proveniti din campionate net superioare celui pastorit de militianul D-tru Dragomir.

Seara pacalicilor a inceput cu Astra lui Ioan Niculae , facuta zdrente la Haifa de echipa locala Maccabi.Doar interventiile la sacrificiu a le lui Silviu Lung Jr au facut ca scorul sa ramana 2-0.

Apoi 2 ore mai tarziu a intrat in paine si echipa lui Cosmin Cosma ,Petrolul. Vazuti ca niste Dumnezei in competitia interna , Petrolul a fost jucata in picioare de locul 9 din Premier League, Swansea , o echipa ce acum 2 sezoane juca in Liga a 2 a. Michael Laudrup ,antrenorul galezilor , i-a predat lui Cosma o lectie de fotbal pe care sa o tina minte toata viata.
De asemenea soarta i-a dat o lectie si atarnatorului pe banii primariei Ploiesti , Vivi Rachita, care spunea inainte de meci ca "E bine ca nu mai joaca Dinamo in cupele europene sa ne faca de ras". Se pare ca echipa de suflet a papagalului Rachita , Petrolul , a avut grija sa ii strice socotelile derbedeului.


Pandurii insa a avut o evolutie mai apreciata dar infrangerea e infrangere si 0-1 cu Braga e un scor greu de remontat dar nu imposibil.


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com