5 iulie 2013

De ce nu trebuie sa ajunga Gica Popescu in fruntea FRF !


By on 7/05/2013 08:33:00 p.m.

Pentru ca de ce , pentru ca Gica Popescu este cel care il numea "Mincinasul" pe Mircea Sandu iar acum il linge in fund si ii promite un post  de  "onoare".Acelasi "Baci" a performat "fabulos" in maretele sale proiecte.A pus pe butuci doar in ultimul an , un bazar inaugurat cu mare fast ,o scoala de fotbal pe care tot el o crease si o echipa de fotbal pe care o finanta.
Acelasi Popescu Gheorghe e inculpat intr-un dosar greu alaturi de cei mai mari borfasi si gropari din fotbalul romanesc , si este marioneta papusarilor Giovani si Victor Becali ,care prin Popescu ar reusi si ei sa controleze mai mult fotbalul la toate nivelurile.

Faptul ca aceasta marioneta care se agata de cariera de fotbalist  , isi doreste ca Mircea Sandu sa ramana alaturi de el in noul proiect dupa ce l-a numit "cel mai mare rau" in urma cu ceva ani ,dovedeste interesele meschine si mizerabile ale Bacilului!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com