15 aprilie 2013

VIDEO ! Delirium in Giuleşti ! Fanii Rapidului s-au pi**t pe Reghecampf. MM Stoica a manifestat delírium trémens si a fost potolit de "dottore" Perja!


By on 4/15/2013 01:44:00 p.m.


Noapte de neuitat pentru echipa militara Steaua Bucuresti in suburbiile Giulestiului.Acestia au iesit loviti,batuti,imbranciti si umpluti cu pişati pe ei dupa ce fanii "farmecului vietii" si-au golit vezicile pe stafful stelei! 

Antrenorul Reghecampf a fost primul care a incitat la pauza , aratand "dixit" catre suporteri ca se termina 2-1 , fapt care a inflamat tribuna ,care a lansat flegme violente si pungi cu uree catre cel supranumit "RegheBwin"!


In minutul 80 ,dupa golul de pinball al Stelei , Iadul s-a dezlantuit chiar sub privirile lui Gruia Stoica ,venit sa negocieze cu G.Copos preluarea clubului. Sticle,brichete,flegme,urina,posibil fecale ,au inceput sa zboare spre jucatorii stelei care bateau un out. 
Cel numit si NN sau Coana Mita Travestita ,a erupt si a vrut sa irite spiritele si mai mult,aratand brigazii de arbitrii ca fanii au aruncat si cu scaune din tribuna!

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com