17 aprilie 2013

Ioan Niculae,patronul Astrei organizeaza preselectie "Caut antrenor pacatos" ! "Capatos m-a inspirat" , Astra urmeaza sa aiba cate un antrenor diferit in fiecare etapa !


By on 4/17/2013 12:13:00 a.m.

Dupa ce a sters pe jos cu antrenorii prin emisiuni , l-a demis pe Stelea in pauza unui meci si l-a numit pe Gigi Multescu in aceasi emisiune unde l-a demis pe Stelea , patronul "nebun" al Astrei a decis ca cel mai sanatos pentru echipa hibrid mutata la Giurgiu  este  ca aceasta sa aiba pe banca tehnica in fiecare etapa alt antrenor.

Astfel castingul se va face saptamanal de luni pana joi , cel mai potrivit "ins" urmand sa stea pe banca echipei in weekend in ziua partidei.Acestia vor primii de la Ioan Niculae cate un telefon cu abonament si o tableta prin care se vor conecta direct la patronul Astrei,unde acesta le va transmite echipa de start,rezervele si schimbarile. La finalul sezonului , cei 34 de tehnicieni vor trece prin "focul gheunoaiei" ,adica un concurs in care un juriu format din Dinu Vama,Vasile Avram si Petre Buduru vor acorda nota finala pentru toti antrenori , cel care acumuleaza cele mai multe puncte poate spera la o cariera minunata de antrenor la Astra , fiindu-i garantat locul pentru 5 etape de campionat fara a fi demis !


Dinu,Vasile si Petre vor nota in special abilitatile cautate de patronul acestora Ioan Niculae : servilismul,capul taiat sabia nu-l taie,pozitia ventriloc si da sa traiti !

Pana in acest moment la inscrieri au participat Sinescu,Magiun si Slughita! Acestia declarandu-se multumiti !


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com