26 aprilie 2013

Ceahlaul 2-1 U Cluj !


By on 4/26/2013 06:48:00 p.m.





 Ultima ora - stadionul Ceahlaului a fost suspendat si acestia nu vor putea juca in viitoarea editie a Uefa Champions League pe teren propriu!

70" Ultrasii Ceahlaului arunca cu dinamita in teren,iar fortele de ordine intervin cu arme "air soft" , moment in care centralul fluiera finalul partidei!

50" Schimbare la U Cluj , Ganea se pregateste sa il trimita in teren pe Luka Modric!

GOOOL48" Constantinescu trage un sut marca Gica Hagi ducand scorul al 2-0 si il trimite pe Ganea in focurile gheunoaiei!

47" Repriza a 2 a inceput molcom, cu un joc parca de adormit pruncii! Lipsa relatarii anumitor faze din meci poate fi cauzata din pricina somului ! Ne cerem scuze pentru incoveniente!

45"  Moldovenii incheie repriza dominand categoric , acestia impresioneaza foarte mult artistic, realizand biciclete,trotinete si motociclete!

30" Scouterii lui Borussia Dortmund sunt in tribune ,acestia il monitorizeaza pe Bădescu , moldoveanul este vazut ca un inlocuitor al lui Mario Gotze!

GOOOL25"  Ceahlaul deschide scorul dupa o faza in care Messi isi musca mainile de invidie! Constantinescu ,jucatorul nu fostul presedinte ,pasa simpla catre Achim ,care baga mortul in casa lui U Cluj !

17" Ratarea deceniului , un gol practic este scos parca de Fiul lui Dumnezeu in preajma postului!

15"  Pase din prima ale lui U Cluj , mingile ajung la atacantul octogenar Tony ,acesta trimite toate baloanele in balarii!

9"  Asediu la poarta moldovenilor,U Cluj ataca cu toate liniile si cu linia de tramvai si cu cea de metrou!

7"  Au inceput stirile de la ora 19:00 pe canalele generaliste, va recomandam de asemenea un film din 1900 pe TCM

5"  Cartonas galben primit de Hidisan dupa o intrare criminala glezna-umar!

4"  Pressing agresiv comparabil cu cel al Borussiei Dortmund facut de U Cluj !

3"  Un carton de oua continand 30 de bucati se vinde in hipermarketele din Bucuresti cu 9 lei !

1" Fluier de start ! Atac blitzkrieg al celor de la Ceahlaul ! Niculescu scoate de sub bara!

UPDATE 19:01 Ionel Ganea nu ii poate folosi astazi pe Obi Mikel,Eden Hazard si Cesc Fabregas , toti 3 fiind suspendati !

UPDATE 19:00 Se impart floci ....ma scuzati, se impart flori de catre jucatorii lui "U" , evident niste garoafe ieftine de dus la capu mortului!

UPDATE 19:59 Atmosfera de meci mare la Piatra Neamt . Bine ca lipseste imnul Ligii Campionilor ca altfel confundam etapa de Liga I cu una de UCL !

UPDATE 19:58  Ultrasii "Ceahlaului" au declansat jihadul! mii de torte se aprind in acest moment pe stadion, fortele de ordine intervin cu bastoane si gaze lacrimogen!

UPDATE 19:55 Contactat telefonic de redactia "Te Japka" , presedintele onorific al Ceahlaului a afirmat : "il rugam pe domnu Gherghisan sa ma traga de sliţ ,el fiind inţepenit!"

UPDATE 19:52 Cu putin timp inainte de inceperea partidei Gheorghe Stefan a fost vazut tragandu-se de sliţ in compania presedintelui lui "U" , Gherghisan !

UPDATE 19:50  Puhoi de lume a venit astazi "sub Pietricica" sa urmareasca un "regal" fotbalistic!S-au vandut aproximativ 45000 de bilete!

UPDATE 19:48 Din vestiarul lui U Cluj se aud tipete si icneli! Se pare ca "Ganezul" isi imbarbateaza echipa pentru partida cu moldovenii!

UPDATE 19:45 Bine v-am gasit la livetextul meciului Ceahlaul U Cluj !

Echipe probabile:

Ceahlăul: Miron - Dumitraş, Marc, Ichim, M. Rusu - Onciu, Vl. Achim - Bădescu, Golubovici, D. Stana - M. Constantinescu

U Cluj: V. Niculescu - Ciupe, Ninu, Raţiu, Nicola - Buleică, Muzac, Bucşă, Hidişan, Apostu - Dedu

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com