5 februarie 2013

IN LUMEA ASTA PROST FACUTA,RAHATII VORBESC,IN LOC SA PUTA !


By on 2/05/2013 02:56:00 p.m.

De ceva vreme,fotbalul romanesc ca de fapt toata societatea se afla in conflict,si anume , nulitatile mai rau ca niciodata trag la raspundere si umilesc oameni de valoare si care au produs /  creat ceva pentru aceasta natiune. Asistam la adevarate mascarade create de nulitatea Mihai Stoica  care a tot terfelit de-a-lungul anilor oameni precum Lita Dumitru,Cornel Dinu,Anghel Iordanescu samd. Mai noua in meseria "fotbal" mai veche in "cea mai veche meserie de pe pamant" ,Anamaria Prodan a inceput sa ofere lectii de fotbal,viata si moralitate unor oameni precum Cornel Dinu si Anghel Iordanescu care fata de doamna mai sus amintita au adus glorie Romaniei prin munca si angajament fata de echipele la care au jucat/antrenat.

Ciudat cum o femeie care a fost teaca pentru penis la zeci de fotbalisti si oameni din fenomen,care "o facea" pe un "training suit" si care invarte si foloseste fotbalistii din liga 1 impresariati de ea pentru jocuri de culise ,poate sa puna la indoiala caracterul si integritatea unor oameni precum Iordanescu si Dinu.Dar precum marele Eminescu o spunea  "In lumea asta prost facuta , rahatii vorbesc,in loc sa puta!"


0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com