3 august 2011

MAMELUCI! Otelul a remizat 0-0 cu nou-promovata Chiajna.Mamele,Dima,Salem si Petrica Marin au tinut piept Otelului ruginit. FOTO:Dorinel la alăptat!


By on 8/03/2011 12:31:00 a.m.


Campioana Oţelul Găleţi începe să dea apă la moară contestatarilor care au afirmat că echipa lui Scuipinol si Stan a castigat titlul anul trecut prin matrapazlâcuri şi blaturi.În două etape de campionat,Oţelul a reuşit să strângă doar 1 punct jucând penibil în faţa unor echipe noi promovate ,Petrolul si Chiajna.

Mamele,Dima,Salem sau Petre Marin sunt doar câţiva din eroii Chiajnei.Fundasul cu nume de bust feminin Iulică Mamele a rezistat cu brio atacurilor vergine ale otelarilor.Mamele este la doar al doilea meci din cariera in prima liga din Romania,avand 26 ani,Mamele a evoluat doar la nivel de esalon secund.Valentin Dima este o alta surpriza care a impresionat,el vine de la Juventus Bucuresti si este de asemenea debutant in prima liga acesta fiind ceva mai tânăr decat Mamele,22 ani!

Prieten de generaţie cu Tibi Selymeş,Dorinel Munteanu ar putea sa isi joace chiar postul etapa viitoare cu Ceahlaul,daca Otelul nu reuseste o victorie cu echipa lui Pinalty pe teritoriul care odata purta numele de "noul Kosovo",Marius Stan e posibil sa nu reziste tentatie si sa il schimbe pe "Scuipinol" inainte ca acesta sa produca o catastrofa la debutul echipei in Champions League.Deocamdata Tibi Selymeş deţine recordul Ligii I in sezonul 2011-2012 rezistand doar 2 etape pe banca Astrei.

echipele care au remizat in ultimul meci din etapa 2 :

Oţelul: Grahovac - Râpă, Sg.Costin, Perendija, Sălăgeanu - I.Filip, I.Neagu - L.Buş, Viglianti, Frunză - G.Paraschiv
Rezerve: Brăneţ - Ljubinkovici, Benga, Ibeh, Sîrghi, Iorga, Pena

Chiajna: Niţă - Vitinha, Mamele, Bozga, P.Marin - Sorin Pană, A.Popa, I.Iordache, Silviu Pană, Muzac - Bălţoi
Rezerve: Kolev - Al. Stoica, Iliescu, Dima, Stere, Mihalcea, Salem

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com