14 ianuarie 2009

La arabi.....


By on 1/14/2009 03:46:00 p.m.

Steaua anunţă că „Perla coroanei“ a fost vândută la arabi pentru 6 milioane de euro. Surse autorizate spun însă că suma ar fi de câteva ori mai mică!
Distanţa dintre vorbele şi faptele din fotbalul românesc a fost ilustrată marţi, încă o dată, de transferul lui Mirel Rădoi. Steaua l-a „transferat“ pe internaţ ional din vorbe, de-a lungul anilor, la cele mai importante echipe ale lumii. În horă se prinseseră patronul Gigi Becali, verii-impresari ai acestuia şi un întreg cor de aplaudaci. Până la urmă, cazul Rădoi a semănat cu povestea din bancul cu Radio Erevan: n-a fost Manchester United, din Anglia, ci Al- Hilal, din Arabia Saudită (echipă antrenată de Olăroiu).
Real Madrid nu l-a vrut nici gratis

În fiecare sezon, Gigi Becali a susţinut că are „oferte“ pentru Rădoi, preţul fiind de 15 milioane de euro.
Latifundiarul l-a propus apoi gratis la Real Madrid, în toamna lui 2006, dar „albii“ au refuzat politicos. Întrebat de posibilitatea să joace alături de Mirel Rădoi la Real, Roberto Carlos răspundea nedumerit: „Qui?“ (n.r. - Cine?). Becali şi verii săi l-au propus pe fotbalist şi la Inter Milano, dar Jose Mourinho nu l-a primit nici atunci când mai avea în lot doar un singur fundaş valid!

VORBE ŞI FAPTE

Echipe la care a fost „transferat“ Rădoi


Inter Milano (Italia)
Real Madrid (Spania)
Manchester United (Anglia)
Portsmouth (Anglia)
Lazio Roma (Italia)
Standard Liege (Belgia)
Fiorentina (Italia)
Palermo (Italia)
FC Liverpool (Anglia)
Tottenham (Anglia)
Lille (Franţa)
Dinamo Kiev (Ucraina)
FC Köln (Germania)
Bayern München (Germania)

Echipa la care a ajuns în realitate Rădoi
Al-Hilal (Arabia Saudită)

0 japkomentarii:

Trimiteți un comentariu

A T E N T I E ! ! !

Toate drepturile asupra site-ului www.te-japka.blogspot.com aparţin lui te-japka.blogspot.com. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.te-japka.blogspot.com este posibilă numai cu acordul prealabil scris al te-japka.blogspot.com. Vă rugăm sa ne contactaţi pentru acest acord scris la tejapka@gmail.com